Powerlan 2016 (Kuva: Facebook)

[ingressi]Peli Legacy osallistuu eri pelitapahtumiin kesän aikana. Tule tapaamaan meitä tai jätä oma menovinkkisi, josta meidän tulisi kiinnostua.[/ingressi]

Yläkaupungin yö

Yläkaupungin yö on perinteikäs jyväskyläläinen kaupunkifestivaali, jossa monen erilaisen taiteen edustajat kohtaavat toisensa kohderyhmän kattaessa kaikki aina lapsista ikäihmisiin saakka. Varsinainen festivaaliohjelma tapahtuu Jyväskylän keskustan alueella, mutta paikallisen pelialan toimijat kokoontuvat esittelemään projektejaan ja toimintaansa Peliosuuskunta Expan järjestämässä kuukausitapaamisessa Ruusupuistossa.

Samassa tapaamisessa Peli Legacyn toimihenkilöt kertovat kuulumisiaan. Tule ja kuuntele, mitä haasteita ja mahdollisuuksia liittyy peliyhdistyksen perustamiseen ja verkkolehden toimittamiseen vapaaehtoistoiminnan kautta. Haemme samalla lisää innokkaita sisällöntuottajia niin vieraileviksi kuin vakituisiksi tähdiksi.

Tapahtuma Facebookissa

Missä? Ruusupuisto (Alvar Aallon katu 9)

Milloin? 21.5.2016 klo 15–19

Kuinka paljon? Tapahtuma on ilmainen

Powerlan

Aiemmin Virroilla ja nyt ensimmäistä kertaa Jyväskylässä järjestettävä Powerlan on uusi vuosittaiseksi suunniteltu kilpailullinen verkkopelitapahtuma, jota järjestävät Osuuskunta DynamIT yhdessä paikallisten pelialan toimijoiden kanssa. Tapahtumassa on tarjolla yli 500 konepaikkaa ja pelaamisen ohella voi osallistua esimerkiksi DreamHack-kisakatsomoon.

Peli Legacyn toimittaja Jonni Estola selostaa tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -otteluita ja muita toimihenkilöitä saatat löytää harhailemasta hallin läheisyydestä. Raportti tapahtumasta julkaistaan tällä sivustolla myöhemmin.

Tapahtuma Facebookissa

Missä? Jyväskylän kankaan pergamenttihalli (Kympinkatu 3)

Milloin? 17.–19.6.2016

Kuinka paljon? Katso lippujen hinnat täältä


Onko sinulla hyvä menovinkki kesälle? Kerro siitä kommenteissa tai sosiaalisessa mediassa.