Etusivu » Peliblogi » Lego pirates of the caribbean

Lego pirates of the caribbean

  • tehnyt
Lego hahmoja

Lego pelejä on tehty jo monia ja monilla eri teemoilla. Lego pirates of the caribbean mukailee nimensä mukaisesti tuota erittäin kuuluisaa ja suosittua elokuva sarjaa, jonka tähtenä Johnny Depp loistaa. Peli on viihdyttävä ja toisaalta myös melko raivostuttavakin, sillä se vaatii tietynlaista sorminäppäryyttä ja reaktiokykyä, jotka eivät kaikille ole aivan helpoimpia asioita. Aivan perheen pienimmille pelit eivät välttämättä sovi, sillä tämänkin kyseisen pelin ikärajaksi on asetettu K7.

Lego pirates of the caribbean on siitäkin mukava, että sitä voi pelata niin yksin kuin yhdessäkin. Pelissä on moninpeli mahdollisuus, jolloin ei tarvitse taistella kenen vuoro olikaan pelata juuri nyt ja hauskuuden voi hoitaa yhdessä.

Peli mukailee elokuvaa

Koska peli on teemaltaan elokuvasta lähtöisin, on vain oivallista, että pelissä esiintyvät juuri ne hahmot ja tapahtumat, kuin elokuvassakin. Peliin on sisällytetty elokuvista tuttuja hauskoja kohtauksia, jotka ovat muokattu niin Lego-teemaan kuin peliinkin sopivaksi, jopa hieman humoristiseksi tapahtumaksi.

Lego pirates of the caribbean viihdyttää myös peleistä pitävää aikuista, joka voi olla hyvänä apuna nuoremmalle pelaajalle kaksin pelin tiimellyksessä. On suureksi avuksi, jos toinen pelaajista on edistyneempi, sillä tällöin heikomman pelaajan hermot eivät ole niin koetuksella hänen saadessaan apua ja pelikin etenee sujuvammin.

Muita Lego pelejä?

Lego pelien määrä on valtaisa ja teemoja todella monia, joista tätä suosittua pelisarjaa on valmistettu. Tässä muutama esimerkki mitä kaikkea on saatavilla:

  • Lego Marvel super heroes
  • Lego Harry Potter
  • Lego Jurassic World
  • Lego Batman

Pelien kulku ja ulkomuoto

Lego pelejä on paljon, mutta idea kaikissa on sama. Pelihahmot ovat Lego-ukkoja, jotka seikkailevat pelissä hypellen ja ratkaisten arvoituksia sekä taistellen vihollisia vastaan. Vihollisten voittaminen aiheuttaa niiden hahmojen hajoavan pienemmiksi Lego-palikoiksi, joten kaikista pelottavimpia nämä pelit eivät ole, vaikka joissain ikärajat ovatkin jopa K7.

Lego pelejä voisi suositella helposti lasten yhteisiin pelituokioihin, sillä ne ovat melko helppoja oppia ja noudattavat samaa logiikkaa toistensa kanssa. Kuitenkin pelit erottuvat toisistaan niin, ettei koe pelanneensa kaikkia, kun on kokeillut yhtä. Yksinkin pelaaminen on mukavaa, mutta joidenkin tehtävien suorittaminen on kaksin helpompaa kuin itsekseen touhuten. Jokainen tehtävä on kyllä mahdollista päästä toki myös yksin läpi.