Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Peliblogi » Fall guys Xbox -arvostelu

Fall guys Xbox -arvostelu

  • tehnyt
Miehet pelaavat Fall guys -peliä Xboxilla

Suuren suosion saavuttanut Fall guys -peli on nykyään saatavilla useimmille pelikonsoleille, joista suosituimpia ovat Playstation ja Xbox. Vuonna 2020 julkaistu peli on Mediatonicin luoma, ja Fall guys Xbox tuli markkinoille Suomessa kesäkuussa 2022. Mielenkiintoisen pelistä tekee se, että siinä kisataan muita pelaajia vastaan hauskoilla esteradoilla. Voittaja vie suurimmat pisteet kotiin, ja pisteiden avulla voi lunastaa omalle hahmolleen erilaisia näköjä ja asusteita.

Fall guys Xbox -pelin kulku

Xbox Fall guys -peli aloitetaan ensin valitsemalla itselle sopivin hahmo. Useimmat vaihtoehdot ovat vielä pelin alkuvaiheessa lukittuina, mutta niihin pääsee käsiksi pelaamalla ahkerasti ja saamalla pisteitä hyvin sujuneista peleistä. Kun hahmo on valmis, on aika siirtyä pelaamaan. Peli lataa hetken aikaa etsien muita pelaajia, ja kun kasassa on vähintään 40 pelaajaa, peli voi alkaa.

Hauskat pienet hahmot juoksevat erilaisia ratoja pitkin kisaten siitä, kuka heistä ehtii ensimmäisenä ylittämään maaliviivan. Kisassa on useampia tasoja, ja jokaiselle tasolle pääsee tietty määrä pelaajia mukaan. Kun maaliviivan on ylittänyt rajattu määrä pelaajia, peli keskeytyy ja ne pelaajat, jotka eivät päässeet maaliviivan yli, putoavat pelistä. Maaliviivan ylittäneet pelaajat siirtyvät seuraavalle tasolle.

Xbox Fall guys hauskuuttaa kaikenikäisiä pelaajia

Fall guys Xbox onnistuu viihdyttämään niin isompia kuin pienempiäkin pelaajia. Hauskan pelistä tekee se, että pienet kömpelöt hahmot juoksevat yhdessä kaatuillen ja tippuen välillä esteiltä alas. Pelistä löytyy myös sosiaalinen puoli, sillä peliin pääsevät mukaan kaikki pelaajat laitteesta riippumatta. Saatat siis kisata samalla esteradalla jonkun kanssa, joka pelaa Paystationilla tai tietokoneella, vaikka itse pelaisitkin Xboxilla.

Fall guys Xbox -pelissä on myös selkeä tavoite. Pelaajat yrittävät sijoittua pelissä ensimmäisiksi haastaen itsensä. Voittajalle on luvassa hyvä määrä pisteitä, joiden avulla pääsee muokkaamaan oman hahmonsa ulkonäköä. Hahmolle voi ostaa pisteittä erilaisia vaatteita, asusteita, skinejä ja värejä.

Valmistaudu hauskaan peli-iltaan

Fall guys -peli sopii mainiosti peli-illan viettämiseen joko aikuisten tai lasten kesken. Pelin parissa viihtyvät nimittäin pienemmät ja suuremmat pelaajat. Jos haluat järjestää aikuisten kesken viihdyttävän peli-illan, kannattaa hankkia sitä varten Fall guys -peli, kylmää juomaa ja baaritarvikkeet netistä. Tämän jälkeen kotonasi viihtyvät varmasti kaikki ystäväsi. Samalla laitteella voi kuitenkin pelata vain yksi pelaaja kerrallaan, mutta toisen kaatuilua ja pelimenestystä on hauska seurata myös sivusta.

Peliin voi halutessaan liittyä myös toiselta laitteelta käsin. Nykyään Fall guys on saatavilla tietokoneelle täysin ilman lisämaksua. Pelistä tuli ilmainen käyttäjille vuoden 2022 aikana, mutta valitettavasti pelikonsolille tarkoitetut pelit ovat vielä maksullisia. Tämä ei tietenkään ole paras asia pelikonsoleilla pelaavien kannalta.

Fall guys Xbox -hahmot

Pelin hahmot ovat pelissä yksi kaikkein mielenkiintoisimmista asioista. Sellaiset onlinepelit, joissa on houkuttelevat hahmot, vetävät pelaajia puoleensa. Fall guysin hahmot ovat kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Ne muistuttavat hieman pieniä avaruusolioita, pötkylöitä tai pikku-ukkoja. Näille hauskoille tyypeille saa pelissä puettua halutunlaiset vaatteet. Vaatteisiin kuuluvat esimerkiksi sydänkuvioiset kalsarit, hauskoja paitoja ja vaikka merirosvoasu.

Hauskoihin asusteisiin lukeutuvat esimerkiksi hotdogin näköinen asu, mustekalahattu, sieniasu, avaruusolio ja puku, joka muistuttaa ranskalaisia perunoita. Halutessaan oman tyyppinsä voi jättää täysin ilman asusteita ja valita hahmolleen vain haluamansa värisen ihon.

Fall guys Xbox -pelin hahmot ovat samanlaisia kuin muillakin pelikonsoleilla, joten pelatessaan Xbox-peliä ei voi jäädä mistään paitsi. Tätä peliä suosittelemme ehdottomasti kaikille kiinnostuneille, sillä pelin parissa vierähtää hetkessä pidempikin aika. On vaikea kyllästyä katsomaan pieniä, hassuja ja hieman kömpelöitä hahmoja, jotka kisaavat radan mestaruudesta. Tämä peli sopii täydellisesti koko perheelle.