Etusivu » Peliblogi » Apex legends on ilmainen sankariräiskintäpeli

Apex legends on ilmainen sankariräiskintäpeli

  • tehnyt
Apex legends on kiinnostava peli

Usein pelien elinkaari on melko lyhyt ja niiden suurin suosio ei kestä kauaa. Apex legends on kuitenkin ollut yksi niistä, joiden kohdalla tämä ei pidä paikkaansa. Se on julkaistu 4.2.2019 ja jatkaa suosiotaan edelleen. Itse asiassa se rikkoi 100 miljoonan pelaajan rajan Steamissa kaksi vuotta ilmestymisensä jälkeen. Peli on pelattavissa usealla eri laitteella, esimerkiksi PC, XBOX ja PlayStation ovat luoneet versionsa.

Apex legends oli lähes välittömästi hitti

Tämä Battle Royale -peleihin kuuluva yksilö on niittänyt suosiota välittömästi ilmestymisensä jälkeen. Vain viikko julkaisunsa jälkeen, sillä oli jo 10 miljoonaa pelaajaa. Kuukauden jälkeen luku oli huikeat 50 miljoonaa. Tämän jälkeen tahti rauhoittui, mutta pelaajamäärät kasvoivat edelleen tasaisesti. Varsinkin aina uuden seasonin alkaessa pelaajamäärät ovat nousseet.

Melkein mikä tahansa pelikone antaa siis mahdollisuuden pelata kyseistä räiskintäpeliä. Vaikka pelin perusversio onkin maksuton, löytyy sieltä perinteiseen tyyliin mahdollisuus ostaa ylimääräistä etua ja ominaisuuksia itselleen käyttäen oikeaa rahaa. Varsin hyvin kuitenkin pärjää myös maksuttomalla versiolla, jos on maltillisempi pelaaja kyseessä. Lisäsisältöä on myös ostettavissa, jolla maisemat ja pelin sisältö hieman vaihtelevat ja poikkeavat normaalista.

Eli mistä pelissä on kyse?

Pelin sanotaan olevan sankariräiskintäpelien seuraavalla tasolla ja se vaatii jonkun verran strategista tiimipeliä. Valittavana on legendaarisia hahmoja, joilla on jokaisella omat persoonallisuutensa ja vahvuutensa. Voittamaton tiimi kerätään yhdessä muiden pelaajien kanssa yhdessä. Pärjätäkseen peli vaatii myös nopeaa ajattelua ja hahmonsa kykyjen hallitsemista. Tarina kehittyy jatkuvasti ja peli pysyy näin mielenkiintoisena.

Avainsanat: